Kan jeg få notifikationer, når nye jobmuligheder dukker op?

• Det er en god idé at være ude i god tid, og derfor anbefaler vi, at du opretter en jobagent. Med en jobagent modtager du en e-mail fra os, når et nyt job matcher dine kvalifikationer. Du vælger og definerer selv de ønskede kriterier, hvorefter du modtager en e-mail, når der kommer nye jobs.

Opret jobagent

Vil du deaktivere/afmelde din jobagent kan du gøre det via Min profil -> Jobagent på academicwork.dk. Ønsker du at deaktivere jobagenten, kan du også klikke på "Change your subscription settings here” nederst i de e-mails, du modtager.

Se vores ledige stillinger