Hvorfor kan jeg ikke uploade mit CV?

• 1. Oftest er årsagen til, at du ikke kan uploade et dokument på din profil, at filen er for stor – filen må maksimalt fylde 5 MB. Et godt råd er at fjerne et eventuelt billede, som fylder meget i dokumentet, og prøve igen. Du er velkommen til efterfølgende at sende billede separat.

2. Kontroller, at dit CV ikke er oprettet i billedformat. Billedformatet kan ikke læses af systemet, kan derfor ikke overføres til din profil.

3. Kontrollér, at filnavnet er gyldigt - undgå punktummer i filnavnet for eksempel. Navngiv fx filen: "navn efternavn CV" i stedet for "navn.efternavn.CV".

4. Hvis intet af ovenstående virker, så prøv at skifte browser, vores hjemmeside fungerer bedst i Google Chrome.

Hvis intet af ovenstående virker, er du velkommen til at kontakte os via telefon på 89 87 53 00 eller sende en mail til info@academicwork.dk.