Hvorfor kan jeg ikke oprette en profil?

• Hvis du tidligere har været i kontakt med os og allerede har en konto, er det ikke muligt at oprette mere end en konto pr. e-mailadresse.

Har du glemt din adgangskode, så klik på "Glemt adgangskode?" på login-siden. Du vil efterfølgende modtage en e-mail med en midlertidig adgangskode.

Hvis du er sikker på, at du ikke tidligere har haft en konto hos Academic Work, så prøv at skifte browser (vores hjemmeside fungerer bedst med Google Chrome).

Hvis intet af ovenstående virker kan du ringe til os på 89 87 53 00 eller sende en e-mail til info@academicwork.dk.