Jeg kan ikke huske min adgangskode - hvad gør jeg?

• Hvis du ikke kan huske din adgangskode kan du klikke på "Glemt adgangskode?" nederst i højre hjørne af login-vinduet. Hvis du oplyser din e-mailadresse, vil du modtage en e-mail med en midlertidig adgangskode. Kig evt. i mappen med uønsket mail, hvis e-mailen er havnet der.

Hvis du ikke modtager en e-mail, kan du prøve at skifte browser. Vores hjemmeside fungerer bedst med Google Chrome.

Hvis intet af ovenstående virker, kan du kontakte os på telefon eller e-mail på info@academicwork.dk.