Hvorfor vælge Academic Work?

• Vi er eksperter i young professionals

Vi har i Academic Work en stærkt viden om young professionals (studerende og akademikere med op til fem års erfaring) og mange års erfaring med rekruttering og vikarløsninger. Med et specifikt målgruppefokus ved vi, hvordan vi kommer i kontakt med kandidater, der matcher din virksomhed. Vores årlige undersøgelse YPAI (Young Professional Attraction Index) giver en god forståelse af, hvilke forventninger young professionals har til deres fremtidige arbejdsplads og hvilke parametre, der kendetegner en god arbejdsgiver.

Vores kompetencebaserede rekrutteringsproces

Vi benytter i dag en kompetencebaseret rekrutteringsmodel, som fungerer som en rød tråd igennem hele rekrutteringsprocessen. Sammen bestemmer vi nøglekompetencerne for den stilling, du har behov for.

Vi tilbyder en løsning på kompetencegabet inden for IT og Tech.

Vi tror på, at læring er nøglen til udvikling og vækst. Med vores søsterselskab AW Academy rekrutterer og træner vi personer i de kompetencer, din virksomhed har brug for. Vores vision er at styrke individers kompetencer for at mindske kompetencegabet på arbejdsmarkedet!

Læs mere om, hvorfor du skal vælge Academic Work her eller kontakt os via kontaktformularen for virksomheder