Hvordan kan Academic Work hjælpe din virksomhed?

• Vores mission i Academic Work er at hjælpe dig med at finde de rigtige medarbejdere til din virksomhed. Vi er specialiseret inden for young professionals - studerende og akademikere i begyndelsen af karrieren.

Vikarløsninger eller rekruttering?

Vælger du vores vikarløsninger, har vi arbejdsgiveransvaret med alt, hvad det indebærer. Denne løsning giver værdifuld fleksibilitet og imødekommer virksomhedens personalebehov, når behovene ændres med kort varsel. Vi hjælper også med rekruttering, når behovet er mere langsigtet. Vi tager os af hele rekrutteringsprocessen og finder den kandidat med de kompetencer og personlige egenskaber, som passer arbejdsopgaverne og dig bedst.

Vi fortæller gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed. Læs mere om vores services, eller kontakt os via vores kontaktformular for virksomheder.