Hvordan tidsregistrerer jeg?

• Som konsulent timeregistrerer du ved at logge ind på Min profil. Du kan enten gå direkte til tidsregistrering fra siden 'Min profil' ved at klikke på 'Tidsregistrering', eller gå til fanen markeret 'Tidsregistrering' i sidemenuen.

Er der fejl i din tidsregistrering? Så skal du blot ændre timeantal, tid og dato, og herefter vælge "Opdatér". Hvis du vil slette hele registreringen, så vælg ”Slet”.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med din tidsregistrering, er du velkommen til at kontakte din Consultant Manager eller på info@academicwork.dk