Jeg vil gerne søge en stilling, hvordan opretter jeg en profil?

• Du skal have en profil for at kunne søge vores ledige stillinger. Klik på 'Log ind' i højre hjørne på startsiden, vælg 'Opret profil’ og udfyld din profil med dine oplysninger.

Når du har oprettet en profil, kan du søge vores ledige stillinger. Du kan vælge, om du vil ansøge med din profil eller med et vedhæftet CV. Vi anbefaler, at du angiver så mange oplysninger som muligt for at få en god og søgbar profil. Med en god og opdateret profil vil du modtage e-mails med ledige stillinger, som er tilpasset dine ønsker og kompetencer. Læs også vores gode råd om, hvad et CV skal indeholde og se vores CV-eksempel.

Opret profilSøg blandt vores ledige stillinger