Jeg har søgt flere jobs, men endnu ikke fået et jobtilbud. Hvad kan årsagen være?

• Det kan være flere årsager til, at du får et afslag. Nogle årsager har du indflydelse på, andre har du ikke. Måske havde du ikke de rette kvalifikationer i forhold til det forventede, måske var der mange og bedre egnede kandidater i spil til den pågældende stilling eller måske var vi allerede i gang med screeningsprocessen, da vi modtog din ansøgning.

Her er et par tips, som kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor du ikke fik tilbudt jobbet:

• Vær ærlig over for dig selv. Opfyldte du de forventede kvalifikationer? Havde du forberedt dig på samtalen? Hvis ikke, så ved du, hvad du skal gøre til næste gang.
    • Læs jobbeskrivelsen grundigt og vær opmærksom på, om du har de forventede kvalifikationer til stillingen, og om de fremgår tydeligt af dit CV.
    • Søg jobbet hurtigst muligt, da vi løbende udfører screeninger, og jobbet kan blive besat samme dag eller få dage efter, det er opslået. Opret en jobagent og modtag straks en e-mail, når der kommer nye jobs.

Kontakt den ansvarlige rekrutteringskonsulent, hvis du har yderligere spørgsmål til et specifikt jobopslag.

Klik dig videre til vores artikel til dig, der har søgt flere jobs, men ikke fået nogle tilbud

Se vores ledige stillinger